Tarcal határában vannak a legjobb minőségű hegyaljai szőlőtáblák. A legjobb minőségű tokaji szamorodnit például Tarcalban készítik. A térség történelmi szőlőfajtái, a furmint, a hárslevelű és sárga muskotály mindegyike jól aszúsodik, így különleges minőségű szamorodni készítésére alkalmasak.
A bor tölgyfahordóban, nemes penésszel borított pincében érlelődik. Ha arra jársz, térj le egy pincébe, szíves vendéglátásban lesz részed.
A tokaji Nagy Kopasz-hegy |
Semmi gáz ... lesz növényvédelem és meg fog erősödni |
Volt kőbányák a hegyoldalban |
Tokaji a tetőn |
Tarcal látképe a palacktól |
Távolban a Zemplén ... így is gyönyörű |
Út a templomba |
Fedett lépcső ... kis világörökség |
Buja templomkert |