kirándulás - természetjárás

vagabundus

vagabundus

A Molnár-sziget

2012. június 27. - xbroad
A Molnár-sziget a Soroksári Dunában található, Soroksár magasságában. Sokkal többet nem is tudok róla elmondani. Aki lokálpatrióta, vagy mégis többet szeretne tudni a szigetről, az persze talál még forrást.

A sziget meglátogatásához kiindulásnak a soroksári Hősök terét ajánlom. A Hősök teréről indulva egy körtúra a szigeten öt kilométer. Én tavaly tavasszal jártam be a szigetet. A sziget egész területe természetvédelmi terület. Több törődést érdemelne ez a sziget!

Na, lássuk a képeket:

Rév. Kompjárat köti össze Soroksárt Csepellel.

Valószínű, hogy ez a hajó már menthetetlen. Vajon ott van még?

A sziget északi csücskén volt dolgom, ennél a táblánál. Jól megtámasztották, hogy ki ne dőljön .

A támasztékok.

Bármerre fordultam ...

... szemetet láttam.

A látottak hatása alatt, siettem ki a szigetről ...

A felirat tanulsága szerint, a part menti úton, nem vendégszerető népek laknak.

Ez nem egy éves feltöltődés ...

2007-ben szép reményekkel indult a sziget.

Soroksári részlet.



A bejegyzés trackback címe:

https://vagabundus.blog.hu/api/trackback/id/tr6714049326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Névtelen 2013.11.21. 17:43:49

4 éve pecázgat(tam)ok ott és egyik nap az afro magyarok belelöktek a vízbe mert egy szmetelen kis f@szvagyok aztán volt egy kis "beszélgetés". A rendőrök persze hogy fél órára ráértek ki. Ahol a legkevésbé számítasz arra hogy ezek a férgek megtalálnak, ott is ott vannak. Nem vagyok rasszista, de ez azért nevetséges, hogy ezekkel csak gázsprayel meg vascsővel lehet beszélni. És molnáron máig csak rosszabbodott a helyzet.
süti beállítások módosítása