kirándulás - természetjárás

vagabundus

vagabundus

A Silver Horgászpark

2013. szeptember 13. - xbroad
A Silver Horgászpark Gödöllő és Isaszeg között félúton, a gödöllői dombság tájvédelmi körzetében fekszik. A park ősfás, parkosított, elkerített környezet. Tűzrakóhelyek, vízcsap, büfé, wc és bérelhető apartmanok várják látogatóikat. Csendre és pihenni vágyóknak kiválóan alkalmas hely, melyhez 3 tórendszer tartozik 9 ha vízterülettel, intenzív rendszeres telepítéssel. Horgászni a partról illetve stégről lehet. Jellemző halfajták: harcsa, afrikai harcsa, csuka, ponty, süllő, amur, kárász, keszeg. Törpe harcsa nincs! Forrás: Itt.

Gödöllő és Isaszeg városok között egy nagy kiterjedésű "tőzeges horgásztó" alakult ki, mely több tórendszerből áll. Tájvédelmi körzet, melynek célja a természetes erdőtársulások, tölgyes, juharos, kőrises, galagonyás láperdők és élőviláguk megmentése. Ma kitűnő horgászparadicsom. Forrás: Itt.


Mondhatni idilli. A tavak környéke maga a természet.

Mikor megpillantottam ezeket a "fafejeket", a Húsvét-szigetek jutott eszembe. Pont itt, Magyarországon, ne lennének "fafejek"?

A tavak partján minden adott a pihenéshez. Akinek kedve van, akár horgászhat is.

Ennyi tó egy helyen!

Itt belóg egy horgászbot. Pszt! Csak csendben, nehogy elriasszuk a halakat.

Ezt bizony megkívántam!

A területen nem csak horgászni lehet. Van itt minden!

A park felkeresését horgászoknak feltétlenül ajánlom.

A bejegyzés trackback címe:

https://vagabundus.blog.hu/api/trackback/id/tr1114048824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása